we first convert all the time to hours and then sum them up.
there are 24 hours in 1 day, in 58 days, there are 24 x 58 = 1,392 hours.
there are 60 minutes in 1 hour, thus, 30 minutes will be equivalent to 30 / 60 = 0.5 hours.
therefore, the number of hours it will take mercury to complete a full rotation is 1,392 + 15 + 0.5 = 1,407.5 hours
statement #3: proof- ang is congruent to ang ecd : angles are congruent.
1: the missing angles in statement #3
reason- the reason why the answer is acb is because angle ecd and angle acb are both the same size *that's what the word congruent means this is really simple.
2: the missing word in reason #3
reason- the reason why the answer is vertical is because the angles in that diagram on figure 2 is slanted, which is vertical, and the e and a both lay on vertical lines. along with the other's, but e and a are the 2 main points you want to focus on. and c is kind of like your starting point, because c is for both angles, not just one.
i hope that was and understanding.
really your just stupid if you don't know this